top of page

Ρύθμιση χρεών - Εξωδικαστικός μηχανισμός


Επιχειρήσεις με χρέη άνω των 20.000 ευρώ που γεννήθηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2016 και παρουσίαζαν τρίμηνη τουλάχιστον καθυστέρηση, αλλά και αυτές που έχουν κάνει ρύθμιση μετά την 1η Ιουλίου του 2016, μπορούν να ενταχθούν στη διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού για την αναδιάρθρωση των χρεών τους.

Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Οικονομίας και το οποίο αποτελεί αντικείμενο εξαντλητικών διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να βρεθεί ουσιαστική φόρμουλα για τη συνολική ρύθμιση των χρεών τόσο προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία όσο και προς τις τράπεζες από επιχειρήσεις που κρίνονται βιώσιμες και μπορούν να διασωθούν.

Το δικηγορικό μας γραφείο σε συνεργασία με χρηματοοικονομικούς συμβούλους αναλαμβάνει τη ρύθμιση των χρεών εμπόρων, επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών με τις Τράπεζες ή ακόμα και απέναντι σε ιδιώτες. Επίσης, διαθέτοντας δύο πιστοποιημένους διαμεσολαβητές του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αναλαμβάνει τη ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ μεταξύ των μερών και τη επιτυχή διευθέτηση των χρεών με διαγραφή μέρους των τόκων ή ακόμα και του κεφαλαίου πετυχαίνοντας το μέγιστο δυνατό όφελος για λογαριασμό του πελάτη μας.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
bottom of page